Complex Capitol

Candy Bar nunta | botez

de la 600 de lei

 

Reducere 20 lei la meniul all inclusive

pentru nuntile organizate in extra sezon (15 Octombrie – 15 Mai)

i

Reducere 20 lei la meniul all inclusive

 pentru nuntile organizate in zilele de Duminica

Complex Capitol Restaurant Pitesti

Un Candy Bar infrumuseteaza si da gust petrecerii

Candy Bar reprezinta o alegere potrivita pentru evenimente, atat pentru nunta cat si pentru botez: Indiferent de natura ocaziei sarbatorite, orice petrecere devine mult mai interesanta atunci cand la fata locului se afla si un candy bar, fie el cat de mic sau de mare.
Bineînteles ca pentru copii, aceasta va fi principala atractie, insa un candy bar nu este atragator doar pentru micuti, ci si pentru adultii care iubesc dulciurile frumos colorate.
Cine nu adora o masa plina  de bunatati colorate? Poate pentru unii aceasta masa înseamna mult zahar si cam atat, in timp ce pentru cei care si-au pastrat copilul din ei, inseamna bucurie si desfatare, mai ales ca nu zilnic dainas in nas” cu un candy bar delicios.

In cazul unul candy bar atractiv, totul tine de imaginatie, iar in cazul in care ai nevoie de idei si ajutor, poti apela si la serviciile unui restaurant, cum e si Complex Capitol din Pitesti. Pentru ca intotdeauna un Candy Bar reprezinta alegerea potrivita pentru evenimente

Serviciu pentru Candy Bar este disponibil numai in interiorul Restaurantului Capitol,

Daca la evenimentul dumneavoastra nu doriti Candy Bar poate a-ti dorii sa incercati Pachetul de Cocktail-uri sau Gheata Carbonica